Fogászat turizmus

Egészségügyi és fogászati ​​turizmus páratlan szolgáltatásokkal!

Fogászati ​​gyógyszert vagy fogászati ​​turizmust már évek óta Romániában gyakorolnak, számos ügynökséggel, amelyek erre a fajta turizmusra szakosodtak. A fogorvosi turizmus gyorsan fejlődött az utóbbi időben, mivel a betegek számára előnyös a fogászati kezelések és a minőségi fogászati ​​implantátumok tisztességes ára.

Emellett hazánk az egyik leglátogatottabb ország a fogorvosi turizmus szempontjából, mivel egyes klinikák legújabb technológiájának, valamint az alkalmazott tarifáknak köszönhetően az árak Romániában sokkal alacsonyabbak, mint Nyugat-Európában és az Egyesült Államok - a hazánkban felmerülő költségek csak egynegyede a nyugati helyzetnek.

Azok a kik  rövid időn belül megoldhatják fogorvosi problémáikat a nyaralásuk alatt, lehetőségük nyílik Románia bármely területén való meglátogatásra. Így segíthetünk a turistáknak olyan utazások szervezésében, amelyek magukban foglalják az általuk meglátogatni kívánt célokat, miközben tiszteletben tartják - párhuzamosan - a fogorvos fogorvosának, a Finess Dental-szel közösen megállapított menetrendjét.
Szükséged van egy összetett kezelésre, hogy visszanyerjed  a mosolyodat, de a lakóhelyed országodnak költségei túl magasak?

Egészségügyi szempontból biztosítjuk: ⠀⠀⠀⠀⠀⠀
• A fogászati ​​röntgenfelvételről akár távolról is konzultálhat - e-mailben is elküldhető; ⠀⠀⠀⠀⠀⠀
• Kezelési terv kialakítása - a napok követésének lépései; ⠀⠀⠀⠀⠀⠀
• A fogorvosi kezelés és a fogászati ​​munka becsült költségeinek megállapítása;
. Turisztikai szempontból segítséget nyújtunk Önnek: ⠀⠀⠀⠀⠀⠀
• Útvonalak (tenger, hegyek, városok, történelmi, vallási stb.)

Létrehozása a fogorvosokkal folytatott megbeszélések függvényében; ⠀⠀⠀⠀⠀⠀
• menük és szórakoztató formák létrehozása; ⠀⠀⠀⠀⠀⠀
• Határozza meg a nyaralás költségeit és árait, valamint a szállodai osztályt, a kívánt szálláshely típusától függően.
A Fogászati ​​Idegenforgalmi Programon keresztül élvezheti a lehetőséget, hogy mindössze pár nap múlva kombinálja a fogászati ​​kezeléseket a romániai földekkel való nyaralással.
Köszönhetően a szolgáltatásoknak és a felszerelésnek, amit használhat, nem fog egész nap a fogorvosi székre költeni, függetlenül attól, hogy összetett a fogászati ​​vészhelyzet

Kapcsolat

Eugen Lovinescu Utca, 3 szám
Szatmárnémeti
0770.958.606
finess.dental@gmail.com
© 2018 FINESS DENTAL
WebDesign by Leno Studio Comercial