Turism dentar

Sănătate şi turism dentar cu servicii fără concurenţă!

Turismul medical stomatologic sau turismul dentar este practicat de ani buni în România, existând de mult timp numeroase agenții specializate în acest tip de turism. Turismul dentar s-a dezvoltat rapid în ultima perioadă din nevoia pacienților de a beneficia de tratamente stomatologice și implanturi dentare de calitate la un preț corect.
De altfel, țara noastră este una dintre cele mai vizitate țări în ceea ce privește turismul dentar, atât datorită dotării cu tehnologie de ultimă oră a unora dintre clinici, cât și a tarifelor practicate, prețurile din România fiind mult mai mici decât cele din vestul Europei și din Statele Unite ale Americii - costurile din țara noastră reprezintă doar un sfert din cele percepute în Occident.
Cei care practică turismul dentar își pot rezolva problemele dentare într-un interval scurt de timp, în perioada vacanței, având ocazia să viziteze orice zonă din România. Astfel, putem ajuta turiștii să-și organizeze excursii ce includ oricare dintre obiectivele pe care vor să le viziteze, respectând - în paralel - programările stabilite de comun acord cu medicul dentist al clinicii stomatologice Finess Dental.
Ai nevoie de un tratament complex pentru a-ţi recăpăta zâmbetul, dar costurile din țara de reședință sunt prea ridicate?

Din punct de vedere medical, putem asigura: ⠀⠀⠀⠀⠀⠀
• Consultarea radiografiei dentare chiar și de la distanță – poate fi trimisă prin e-mail; ⠀⠀⠀⠀⠀⠀
• Stabilirea unui plan de tratament – pașii de urmat pe zile; ⠀⠀⠀⠀⠀⠀
• Stabilirea unui cost estimativ pentru tratamentul stomatologic și lucrările dentare;

Din punct de vedere turistic, vă putem asista în: ⠀⠀⠀⠀⠀⠀
• Stabilirea traseelor (mare, munte, orașe, obiective istorice, religioase etc.) în funcție de ședințele la dentist; ⠀⠀⠀⠀⠀⠀
• Stabilirea meniurilor și a formelor de distracție; ⠀⠀⠀⠀⠀⠀
• Stabilirea costurilor și prețurilor aferente vacanței, precum și a clasei hoteliere, în funcție de tipul de cazare dorită.

Prin programul de Turism Dentar beneficiezi de oportunitatea de a îmbina tratamentele stomatologice cu o vacanţă pe meleagurile româneşti, în doar câteva zile. Datorită serviciilor oferite şi a aparaturii perfomante din dotare, nu vei petrece toată ziua pe scaunul stomatologului, indiferent cât de complexă este urgența ta stomatologică.

Contact

Strada Eugen Lovinescu nr. 3
Satu Mare
0770.958.606
finess.dental@gmail.com
© 2018 FINESS DENTAL
WebDesign by Leno Studio Comercial

Politica de confidentialitate | Utilizare COOKIE